Uusi Rootsissa

Mitä jooga meille tarkoittaa?

Sanalla jooga on yhtä monta merkitystä, kun on vastaajia. Me Rootsissa haluamme auttaa jokaista luomaan käsityksensä joogasta. Jokaiselle meistä on omat syynsä tulla maton päälle ja toivommekin, että valitset tunnin aina oloasi kuunnellen ja kunnioittaen. Tuntimme ovat aina ohjattuja tunteja ja olet siellä osaavien ja koulutettujen opettajiemme kanssa. Tarjoamme noin viikkotunteja pehmeästä dynaamiseen – hikisiä, restoratiivisia, virkistäviä, rentouttavia ja meditatiivisia joogatunteja. Sinun ei tarvitse osata mitään, tietää asanoita tai ymmärtää joogan sanastoa. Haastavin osuus on tehty, kun olet tullut paikalle. Viikkotunneille voit osallistua studioilla tai kotimaltolta käsin livestriimin välityksellä.

Roots Rookie!

Ensimmäistä kertaa Rootsissa? Ihanaa! Tarjoamme uusille asiakkaille Roots Rookie -kortin, joka sisältää 3 joogakertaa 30 euron pakettihintaan. Suosittelemme tätä vasta-alkajille ja uusille Rootsilaisille, jotta saat mahdollisuuden testata muutamaa erilaista tuntia alennettuun hintaan ja löytää itsellesi sopivat tunnit ja opettajat. Kortti on voimassa yhden kuukauden ajan.

Aloittelijoille sopivat tunnit

Voit aloittaa joogan ja osallistua tunneillemme missä vaiheessa vuotta tahansa – tuntimme eivät ole kurssimuotoisia. Suosittelemme aloittamaan joogaharrastuksen lempeiltä tunneilta, kuten lempeä ilta tai lempeä aamu. Muita sopivia tunteja aloittelijoille ovat rauhallisemmat joogatunnit kuten hatha. Näillä tunneilla saat kosketuksen joogaharjoitukseen lempeän fyysisen harjoituksen avulla. Aloittelijana voit kokeilla myös hyvin rauhoittavaa yin-joogaa. Tutustu tuntikuvauksiin ja löydä sinulle sopiva joogamuoto.

Ilmoittaudu tunneille ennakkoon

Studiolla pidettäville tunneillemme on tärkeää ilmoittautua etukäteen, jotta varmistat haluamallesi tunnille paikan. Tunteja voi varata verkkosivujemme kautta aina kuluvalle sekä seuraavalle kuudelle päivälle. Uuden päivän tunnit vapautuvat varattaviksi aina keskiyöllä vuorokauden vaihtuessa. Jos haluamasi tunti on jo täynnä, voit ilmoittautua varasijalle. Huomaathan, että varasija on aktiivinen jonotuspaikka. Sinulle tulee ilmoitus sähköpostitse, jos paikka vapautuu. Online-tunneillemme ei ole maksimimäärää, joten voit aina joogata kotimatolta käsin.

Peruuta varauksesi ajoissa

Mikäli elämä yllättää etkä pääsekään osallistumaan tunnille, voit peruuttaa varauksesi. Peruutus tulee tehdä aina sivujemme kautta. Peruuttaminen on maksutonta studiotunneille 12 tuntia ennen aamutuntien alkua ja 6 tuntia ennen iltatunnin alkua. Aamutunneiksi lasketaan tunnit, jotka alkavat ennen klo 12.  Jos varaus on peruutettu myöhässä tai et saavu tunnille, maksu tunnista veloitetaan olemassa olevalta joogakortiltasi. Jos sinulla on kuukausikortti, sen voimassaolosta vähennetään yksi päivä.

Tunnille valmistautuminen

Mitään erityistä valmistautumista tunneille ei tarvita. Suosittelemme kuitenkin joogapäivänä huolehtimaan kehon nestetasapainosta ja ruokailusta hyvissä ajoin ennen tunnin alkua. Juo ja syö mielellään noin 1-2 h ennen joogaharjoitusta.

Tunnille tarvittavat välineet

Suosittelemme tuomaan mukanasi oman joogamaton, mutta mikäli sellaista ei löydy, saat maton maksutta lainaan myös studiolta. Meiltä löydät myös blokkeja, bolstereita, joogavöitä sekä vilttejä – opettajasi opastaa tunnilla näyden käyttämisessä. Pukeudu joustaviin ja mukaviin vaatteisiin. Tunneilla voit olla sukilla tai avojaloin. Varsinkin pehmeillä tunneilla sekä rentoutushetkissä saatat kaivata sukkia.

Studiomme Tammelassa

Rootsilla on Tampereella joogastudio Tammelassa. Tarkistathan hyvissä ajoin ennen tunnille tuloa, missä studio sijaitsee. Kaikilta studioiltamme löydät pukuhuone- ja suihkutilat sekä lukolliset kaapit.

Saapuminen ajoissa

Tulethan tunneillemme aina ajoissa. Ovet tunneille avautuvat 15 minuuttia ennen tunnin alkua. Valitettavasti emme ota mattimyöhäisiä sisään, sillä ovet sulkeutuvat kun tunti alkaa. Meillä on käytössä 5 minuutin sääntö: vapautamme paikan mahdolliselle jonottajalle 5 minuuttia ennen tunnin alkua.

faq

Sinulla ei ole voimassa­olevia maksutapoja
Kauppaan
Uusi Rootsissa?

Aloita tästä

×