Manual Therapy room

Osteopatia

Mitä sitten on osteopatia? Osteopatiassa ihminen nähdään kokonaisuutena, jonka terveyteen vaikuttavat niin fyysiset, psyykkiset kuin sosiaalisetkin tekijät. Myös rakenteen ja toiminnan vaikutus toisiinsa on merkittävä. Osteopaatilla on käytössään useita lempeitä ja turvallisia hoitotekniikoita, joiden kautta hoito kohdistetaan lihaksiin, niveliin, sidekudokseen sekä sisäelimiin ja hermostoon. Kehoa pyritään tasapainottamaan, jotta hengityksellä, verenkierrolla sekä nestekierrolla olisi mahdollisimman vapaa kulku kehossa. Kehon osat ovat yhteydessä toisiinsa, joten hoidossa ei keskitytä vain oireilevaan osaan, vaan hoito voi kohdistua oireilevan alueen ulkopuolelle.

Julia

“Osteopatian pariin ajauduin halusta ymmärtää kehon toimintaa ja rakennetta, sekä kehon yhteyttä äärettömän kiehtovaan ja monimutkaiseen ihmismieleen. Osteopaattina pidän tärkeänä aitoa kohtaamista ja hyvää vuorovaikutusta. Työskentelytapani on lempeä, kehoa kuunteleva. Tarvittaessa ohjaan harjoitteita ja keskustellen löydämme juuri sinun elämässäsi merkittäviä asioita hyvinvoinnin ylläpitämiseksi.”

Lue lisää: https://www.osteopaattijuliasieppi.fi/

Varaa oma aikasi: https://varaa.timma.fi/rootshelsinki

Urheiluhieronta

Hoitojen tavoite on saada keho kokonaisvaltaisesti toimivaksi, ja hoidot toteutetaan aina yhteistyössä asiakkaan kanssa, huomioiden hänen omat toiveet ja tavoitteet.  Hoidoissa käytetään laajasti erilaisia tekniikoita, kuten mobilisoivaa käsittelyä, klassisen ja urheiluhieronnan otteita, fasciakäsittelyä, akupainantaa, MET-venytyksiä sekä muita venyttäviä otteita.

Hoidon aikana keskitytään myös hengitykseen, jolla pyritään saamaan kehosta vastaanottavaisempi sekä rentoutuneempi.

Joel

Joel on koulutettu hieroja ja urheiluhieroja, jonka pitkä urheilutausta ja mielenkiinto kehonhuoltoa kohtaan ajoivat aikoinaan kouluttautumaan alalle.

Joel keskittyy myös urheilijan lihashuoltoon, jolloin voidaan spesifisti tehdä valmistavia, palauttavia tai kuntoutukseen liittyviä akuuttihoitoja.

Lämpimästi tervetuloa huoltamaan kehoa kokonaisvaltaisesti. varaa oma aikasi: https://varaa.timma.fi/rootshelsinki

- Roots
You don't have any valid payment options available
Go to Shop
New here?

Start here

×